EireXpress - Reviews

Tell us about your experiences
Your personal feedback helps you and future travelers. Many Thanks!

Rachel and Kieran Busby
12:57 23-07-2021
Excellent good quality Campervan hire everything we needed was in the van. We dealt with Daniel he was very courteous helpful and friendly. We already recommended this company to our family and friends,
Monique Tesselaar
14:52 06-01-2020
In augustus 2019 hebben wij een camper gehuurd bij Evert. Dit was een top camper. Het contact met Evert was ook heel fijn. Een duidelijk contract. Geen addertjes enzo. De camper was super schoon en voorzien van alles en nog wat. Ierland was fantastisch mede dankzij het huren van de camper bij Evert. Ik zeg: zoek niet verder maar boek hier!!!
Ad en Berdie
22:03 04-01-2020
In juli 2019 hebben wij voor 2,5 week een camper gehuurd bij Evert. De twee persoons Chausson was een erg fijne camper. de inrichting, het comfort en ook de trekkracht van de bus was erg goed. Het was onze eerste ervaring om met een camper op vakantie te gaan. Het contact met Evert voelde van begin af aan erg vertrouwd en kregen goede tips om Ierland te verkennen. Ontvangst in Ierland was erg welkom. De rit vanaf het vliegveld naar de woonplaats werden we geïnformeerd over Ierland, waar je allemaal rekening moet houden. Ook het ervaring om links te rijden krijg je in deze rit.
ontvangst met koffie en heerlijke Scones bij standplaats van camper was echt een verrassing. Uitleg van camper gekregen en proefrit gemaakt.
We hebben de Wild Atlantic Way gevolgd tot aan Galway. Prachtige ruige Westkust gevolgd waar het heerlijk rustig was op de smalle wegen. Na Connemera national park de oversteek gemaakt naar het oosten van het land. (Dublin) en reis vervolgt langs oostkust. In het zuiden weer de Wild Atlantic Way opgepikt.
Een geweldige ervaring om Ierland te verkennen met de Camper van Evert en wij bedanken hem voor zijn gastvrijheid en vertrouwen.

Een echte aanrader
Ad en Berdie
Michel en Magda
18:18 22-09-2019
De eerste drie weken van september 2019 hebben we met de Carado T134 de schitterende Wild Atlantic Way gevolgd. Van Dingle, waar Evert zit, tm Slieve League voorbij Donegal en vanaf daar in een reisdag terug naar de zuidkust. Daar het begin van de Wild Atlantic Way weer opgepakt en deze gevolgd tot we weer op Dingle waren.

Drie schitterende weken langs een geweldig mooie kustlijn. Mooie camper en heel fijn contact, ook in de voorbereiding, met Evert.
De haal- en brengservice van en naar het vliegveld draagt zeker ook bij aan een ontspannen vakantie.

Zeker aan te bevelen!

Michel & Magda
Eric en Esther
17:22 01-08-2019
De 2e en 3e week van juli hebben mijn vrouw en ik voor de 3e keer bij Evert een camper gehuurd. Onder het genot van prachtig weer de hele zuidkust afgereden, van Wexfort tot Mizen Head. Weer hele mooi dingen gezien en een heleboel foto's gemaakt. De camper (Carado T134) was in topconditie en groot genoeg voor ons samen (ik zelf ben 1,90mtr lang) maar paste prima op de soms smalle Ierse wegen. Het was weer 2 weken puur genieten!
Nely en Chiel
16:03 15-07-2019
Van 22 juni tot 12 juli 2019 huurden wij de Chausson buscamper en trokken daarmee 3 weken door Zw-Ierland. Ook het boeken van onze vliegreis hebben wij door Evert laten verzorgen. Alles was zeer naar onze zin en wij waren verrast door de zeer uitgebreide invantaris in de camper, incl. voor 3 weken schoon beddegoed en meer dan voldoende handdoeken.
Doordat onze vlucht op de dag van vertrek werd geannuleerd moest Evert voor ons een vervangende vlucht regelen hetgeen hij voortreffelijk en snel heeft geregeld.
De vakantie zelf was prachtig, mede door het mooie weer waar wij mee werden verrast. Ook het reizen met de buscamper verliep zonder problemen, wij hebben ongeveer de helft van onze overnachtingen vrij gestaan en dat gaf geen enkel probleem. Door het op de camper aanwezige zonnepaneel was er altijd voldoende stroom aan boord, tv kijken was geen probleem en op de campings behoefden wij geen stroom te nemen hetgeen een kostenbesparing betekende.
Wij hebben al verschillende malen campers gehuurd, zowel in eigen land als in het buitenland, maar nergens vonden wij zo’n geweldige service en werden wij zo gastvrij ontvangen. Els en Evert: nogmaals bedankt daarvoor.
Het verslag van onze reis kunt u vinden op www.chieldegraaf.nl
Fam.van Buuren
12:35 06-07-2019
We zijn al een week aan het nagenieten van onze prachtige vakantie in Ierland !!
Die dankzij de goede service van Evert en zijn team heel relaxt is verlopen.
Een hele fijne Camper met alles erop en eraan en de transferservice van en naar het vliegveld is perfect.
Het land is prachtig en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen !!
Sasja en Michael

22:29 13-12-2018

Helemaal vergeten een review te schrijven!
In juli 2018 hebben wij de Chausson buscamper 2 weken gehuurd.
Vooraf hebben we verschillende reisopties overwogen, maar dit (vliegen + camper ter plaatse huren) was toch wel de beste optie voor ons. Te meer omdat Evert de transfer ook verzorgde, erg prettig.
Normaal gesproken heb ik altijd de neiging om eerst te gaan schoon maken, maar dat was nu totaal niet het geval, de camper was brandschoon. Wat ook heel prettig was, was de basisvoorraad koffie, rijst, kruiden etc. die we mee kregen. Ook schoon linnengoed en handdoeken waren ruim voldoende aanwezig. Overal was aan gedacht door Evert.
De camperbus was perfect voor de smalle weggetjes. Hierbij was het stuur links ook best prettig, we konden precies zien hoeveel ruimte we hadden om uit te wijken.
De bedden sliepen goed, stevig en lang genoeg voor ons (1m75).
We konden zonder problemen 2 à 3 dagen wildkamperen voordat de tanks geleegd/gevuld moesten worden, en dan waren we nog niet eens heel zuinig met water. De douche hebben we niet gebruikt, dan was het waarschijnlijk een stuk sneller gegaan met de watervoorraad (tip: neem babydoekjes mee om je op te frissen).
De campings zijn overigens ook dik in orde in Ierland.
Aan het einde van de 2 weken waren we helemaal gehecht aan "onze" Chausson.
En Ierland... Daar gaat de review niet over, maar Ierland is prachtig! Wij hebben een topvakantie gehad!
Wilbert en Jeannette

16:49 31-08-2018

Begin augustus 2018 2 weken de Corado 132 gehuurd. Vanaf het ophalen bij het vliegveld in Cork tot en met het einde van onze vakantie was alles perfect geregeld. Evert is zeer gastgericht, beschikt over zeer veel informatie over Ierland en doet er alles aan om de vakantie goed te laten verlopen. Wij komen zeker terug.
Marja en Gerrit

19:43 12-08-2018

Eind juli, begin augustus 2018, drie weken de buscamper gehuurd van Eirexpress. Het contact met Evert is van begin (boeking) tot het einde op een zeer vriendelijke en betrokken wijze verlopen. De camper en de verzorging daar om heen:top. Ook van het wegwijs raken in Ierland maakt Evert veel werk en daar heb je veel plezier van onder weg.
Ierland is bijzonder geschikt om met een camper op stap te zijn. Wij kijken terug op een geweldige vakantie.
Bart en Petra

09:12 18-07-2018

Eind juni begin juli 2018, twee en een halve week, een camper gehuurd van Eirexpress. Dankzij de compleet ingerichte camper, het prettige contact wat we voor de reis met Evert hadden, zowel telefonisch als per email, en natuurlijk het mooie weer, werd het een onvergetelijke vakantie. Ierland is een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. Wij hebben voornamelijk de Westkust van Ierland bekeken, via de Wild Atlantic Way.
Eric en Esther

20:29 20-09-2017

Aan het eind van de zomer hebben wij weer een prachtrit gemaakt door Ierland met een geweldige camper met alles er op en er aan. Een hoop mooie dingen gezien in het westen, midden en zuiden van het land. Dit was voor ons de 2e keer dat wij met een camper van Evert door Ierland zijn getrokken en er komt zeker nog een 3e keer. De haal en brengservice van en naar de luchthaven, de camper in topconditie en de persoonlijke manier van omgang zijn ons zeer goed bevallen. Daarbij is een links gestuurde camper in Ierland erg handig want op smalle wegen kun je als bestuurder precies zien tot hoe ver je naar links kan.
Frank en Evelien

10:33 12-08-2017

Wij hebben deze zomer een prachtige reis gemaakt door zuid- en midden Ierland, met de Chausson camper van Eirexpress. Mede dankzij de goede zorgen van Evert was de reis een succes. We werden keurig opgehaald van het vliegveld in Cork. Verder kregen we uitgebreide uitleg over de camper, inclusief een proefrit. Ook had Evert goede tips over de route, het rijden in Ierland, mooie kampeerplaatsen, etc. De camper zelf is helemaal compleet, je hoeft eigenlijk alleen kleding e.d. mee te nemen. Ook na de reis is alles goed verzorgd; we namen na afloop alles rustig door en we werden weer naar het vliegveld gebracht. Samengevat: een prachtige vakantie door het mooie Ierland!
Marjon en Gerrit

16:25 02-01-2016

Tijdens de voorbereidingen voor onze vakantieplannen komende zomer denken we met veel plezier terug aan onze Ierland vakantie van vorig jaar!
Wij hebben een camper van Evert gehuurd en samen met vrienden, die een eigen camper hebben, van het prachtige Ierland genoten.
De prettige communicatie tijdens de voorbereidingen, de luchthaven haal- en brengservice, de praktische tips voor het rijden en verblijf in de camper en de vele goede route adviezen hebben deze vakantie tot een succes gemaakt. Evert en zijn mensen genieten ervan om het ons naar de zin te maken. Dat voelt goed en geeft vertrouwen.
Het camperen is ons zo goed bevallen zodat we inmiddels zelf een camperbus hebben gekocht.
Hanneke en Rinus

20:59 19-10-2015

Ierland een mooi land vooral met een Camper we werden op het vliegveld opgehaald door Evert onderweg werd er veel vertelt over Ierland bij Els en Evert thuis eerst koffie en uitleg over de Camper alles zit er op en aan in de Camper toen op stap met de Camper links rijden je wend er snel aan en dan genieten van de natuur en vrijheid met de Camper vooral de rust de mensen zijn heel aardig alles was top geregeld door Els en Evert zeker nog een keer terug
Fam. Emmers-Martens

17:45 02-10-2015

In zomer 2015 een prachtige vakantie gehad in Ierland met onze kinderen van 4 en 8. Het begon allemaal met een perfecte voorbereiding en vlotte communicatie met Evert (reeds maanden voor afreis). Bij aankomst werd ruim de tijd genomen om ons vertrouwd te maken met de camper en routetips te geven. Helaas hebben we 2 weken regen gehad maar Ierland blijft geweldig! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. In de camper was alles tot in detail voorzien! Evert en Els zijn gepassioneerd door Ierland en doen er alles aan om dat prachtige gevoel door te geven. Absoluut voor herhaling vatbaar! Bedankt Evert en Els!
Toke en Henk

18:15 17-09-2015

September 2015, 2 weken met een uitstekende camper Carado de Wild Atlantic Way van Dingle schiereiland naar Connemara gereden.
12 dagen droog weer :-)
Een vakantie die door de ontvangst en adviezen van Els en Evert prima is gestart. Vrij kamperen in Ierland is een groot pluspunt, wij hebben op mooie plekjes mogen overnachten.
Wandel aanraders zijn:
* Dingle schiereiland
* Dysert O'Dea Casle nabij Corofin
* Looped farm walk in The Burren, Kilnaboy
Het ophalen van en brengen naar het vliegveld maakt het een zorgeloos begin en eind. Els en Evert dank voor deze leuke vakantie
Hilda Kors

14:04 27-08-2015

Alweer enkele weken terug in Nederland maar toch nog even een reactie; Alles wat hieronder beschreven is klopt helemaal; alles is heel goed geregeld door Evert en Els. Wij vonden het erg fijn om bij aankomst allerlei tips te krijgen over mooie plekken die niet in de doorsnee reisgidsen staan. Zo kom je op de prachtigste plekken die je wellicht anders zou missen. We hebben erg genoten van Connamare, wildkamperen, schiereiland Beara en Loop Head en nog veel meer. Onze 2 tienermeiden vonden het ook een prachtige ervaring. Dank Evert en Els voor de goede organisatie
familie Willemsen

21:00 29-07-2015

Ierland is een prachtig land en met een camper helemaal super (al zijn de wegen soms smal, het verkeer is rustig). De service van Evert en Els is top, de camper super compleet. We hebben genoten van het land en de mensen, en ach dan vergeet je die bui weer snel.......
Ierland en Eirexpress een aanrader!
Marja en Dirk-Jan

12:08 10-07-2015

We waren nog niet eerder in Ierland geweest en onze eerste ervaring met dit land is fantastisch, we hebben een geweldig leuke vakantie gehad. We hebben voor het eerst van ons leven in een camper rondgereden en dat is ons erg goed bevallen. Een aantal keren hebben we op een camping gestaan en een aantal keren hebben we in het wild gekampeerd, allebei erg leuk. Je reis is altijd naar voren gericht, na een bezoek aan een stad of andere bezienswaardigheid hoef je niet terug te gaan naar je overnachtingsplek. Het opbreken gaat bijzonder snel, met 5 minuten ben je op weer weg. Wanneer het ergens mooi is of je hebt trek in een lunch kun je stoppen en heb je met een camper direct alles binnen handbereik.

Ierland zelf is bijzonder goed bevallen, we hebben vanuit EireXpress eerst de Wild Atlantic Way (http://www.wildatlanticway.com) gevolgd: Dingle (The Slea Head Drive), Tralee (Hondenrennen & National Folk Theatre - http://www.siamsatire.com), Loop Head via Shannon Ferry, Doolin en Galway. Daarna zijn we voor drie dagen overgestoken naar Dublin, na al die ruige natuur ook een prachtige ervaring. Het centrum van Dublin is overzichtelijk met veel leuke dingen om te doen. Er is veel historie te vinden, mooie parken, leuke rondleidingen (http://historicaltours.ie), pubs, winkels en lekker betaalbaar eten. We stonden op Camec Valley Camping Park, een camping aan de rand van de stad met een goede directe busverbinding.

Na Dublin weer richting het zuiden en hebben we overnacht in Cashel bij Tom en Brid O’Brien (http://www.cashel-lodge.com), erg gezellig en letterlijk aan de voet van de Rock of Cashel. Daarna doorgereden naar Killarney waar we twee dagen op http://www.killarneyfleskcamping.com gestaan hebben. Lekker dichtbij de stad én het prachtige National park, je kunt hier fantastisch wandelen langs of om het meer. Killarney is veel beboster dan de rest van de plekken van onze reis en was daarom een leuke variatie. Vanuit Killarney ben je in 3 kwartier weer bij EireXpress waar de koffie wederom op ons stond te wachten.

We hebben in twee weken slechts 1100 km gereden met toch bijzonder veel variatie onderweg. Ierland is mooi en heeft een fijn klimaat, wij hadden 2 weken droog weer (slechts 1 dag niet) tussen de 20 en 23 graden. De Ieren zijn geweldig aardig, je komt gemakkelijk met ze in contact. Daarnaast zijn ze een trots volk, ze praten graag over hun roerige geschiedenis – daarmee ligt de historie van Ierland letterlijk op straat.

Als laatste de complimenten aan Evert en Els, vanaf het 1e contact tot aan het inleveren van de sleutel is werkelijk alles perfect geregeld. De snelheid van reageren, de service, de compleetheid – alles is tot in de puntjes geregeld. Je merkt aan alles dat ze plezier hebben in hun werk; hartelijk dank daarvoor!

Marja en Dirk-Jan Visser.
Jacqueline en Marijn

21:15 03-07-2015

Drie weken hebben wij door zuid en west Ierland getoerd met de compacte camper "Hobby". De vakantie begon al heel relaxt met het opgehaald worden door Evert van vliegveld Cork. Onderweg heeft hij al heel veel verteld over het land en tips gegeven en wij konden meteen wennen aan het links rijden. We hebben 3 weken goed weer gehad: vaak een zonnetje, mooie luchten, frisse wind en maar twee keer regen!!! Onze nieuw aangeschafte regenjassen zijn nog als nieuw! Het landschap is prachtig en afwisselend. Ruig en lieflijk maar bovenal ongerept en wijds. De mensen zijn gemoedelijk, heel vriendelijk en hulpvaardig. Hoogtepunten voor ons waren Loop Head, Mizen Head en het eilandje Inis Maen per boot te bereiken vanuit o.a. Doolin. Maar ook de Healy pass was schitterend! De pubs met hun Ierse muziek zijn een belevenis en aan te bevelen. De Ring of Kerry is mooi maar toeristisch. En onze enige negatieve ervaring was daar op de Gap of Dunloe. Maak op voorhand goede afspraken en trap niet in de smoesjes van de koetsiers. Wij hebben i.p.v. een uur, een paard en wagen ritje gemaakt van een half uur voor dezelfde prijs met als argument: "it's not the time but the distance that counts". Gelukkig hadden we het Dingle schiereiland voor het laatst bewaard. De kustweg na het plaatsje Dingle is zeer de moeite waard en heeft veel mogelijkheden om even te parkeren en een foto/koffie/beleef momentje te hebben. Op één van deze parkeerplaatsen hebben we ook vrij gekampeerd. Ons hele verhaal konden we kwijt aan Evert en Els en we hebben achteraf erg kunnen lachen met hen om ons mislukte tochtje op de Gap of Dunloe. Verder was deze vakantie alleen maar genieten geweest. We kunnen dit concept met deze mensen van harte aanbevelen en willen Evert en Els dan ook hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze fantastische reis.
André en Linda

12:06 17-05-2015

Afgelopen week hebben wij een super vakantie gehad met de spiksplinternieuwe Carado T134 camper. De camper was van alle gemakken voorzien, voldoende linnengoed, basis voedselvoorraad en vele luxe snufjes. Er is niets gelogen op deze site: alles wat er staat klopt of wordt overtroffen. Vanaf het ophalen van het vliegveld in Cork tot het inleveren van de camper heeft Evert alles perfect geregeld en overal aan gedacht. Een uitgebreide uitleg en gezamenlijk ritje met de camper zorgde ervoor dat we goed voorbereid op pad gingen. We hebben een rondrit gemaakt door de County's Claire en Kerry, waarbij regen, storm en zon met 20C elkaar afwisselden. We hebben genoten van het afwisselende landschap en de gastvrije bevolking van Ierland. Nogmaals; het was een super vakantie mede door de super organisatie. Nogmaals bedankt Evert en Els!! Een echte aanrader!!
EireXpress

* mandatory fields